به گزارش خبرنگار مهر، علیجان میرشکار ظهر چهارشنبه در نخستین جشنواره خاطره نویسی دفاع مقدس مازندران با محوریت عملیات والفجر هشت در مرکز آموزش عالی امام محمد باقر (ع) ساری افزود: از تعداد 155 اثر رسیده به دبیرخانه نخستین جشنواره خاطره نویسی دفاع مقدس، 87 اثر به بخش نهایی راه یافتند.
وی اظهار داشت: نباید از رسالت زینبی که بر دوش ما است کوتاهی کنیم.
میرشکار تصریح کرد: اگر عملکرد و گفتار شهدا را انعکاس ندهیم در رسالت خود کوتاهی کرده ایم.
وی با بیان اینکه نمی توانیم عشق، فداکاری و ایثار همرزمان خود را در سینه نگاه داشته و با خود به خاک ببریم، یادآور شد: اگر زینب(س) هم این گونه فکر می کرد یقینا کربلا در کربلا می ماند.
میرشکار افزود: همرزمان شهدا باید مطالبی که از مظلومیت شهدا و رزمندگان و از ایثار و جسارت آنها در سینه دارند بیان کنند.
میرشکار با اشاره به دلاورمردی های لشگر 25 کربلا در عملیات والفجر هشت اظهار داشت: بیش از 30 گردان در این عملیات شرکت داشتند اما در فراخوان خاطره نویسی فقط 67 نفر شرکت کردند که باید این فضا را شکسته و وارد میدان شویم.
وی خطاب به ایثارگران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: اهالی قلم، خاطرات خود را بنویسند و افرادی هم که اهل نوشتن نیستند بیان کنند تا دیگران خاطرات را بنویسند تا بتوانیم به نسل های بعد منتقل کنیم.
مدیرکل بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه رزمندگان یکدیگر را به نوشتن و گفتن خاطرات تشویق کنند یادآور شد: امروز وظیفه و رسالت زینبی ما است که خاطرات را بنویسیم و به تصویر بکشیم و یقینا جزء ادامه دهندگان راه شهدا و همرزمانمان محسوب می شویم.
وی گفت: این گنج ها باید از دل رزمندگان استخراج شود.
دبیر علمی نخستین جشنواره خاطره نویسی دفاع مقدس مازندران اظهار داشت: از برجستگی های این جشنواره حضور حلیمه عرب زاده همسر شهید طوسی است که در بخش راوی حائز رتبه برتر شد.
جواد صحرایی رستمی افزود: کتاب این جشنواره با عنوان "لبخند یک معجزه" با دو هزار و 200 نسخه تیراژ انتشار یافته است.
در این مراسم راویان به بیان خاطرات پرداختند.
نظر شما